Comunicat del president del PEHOC

DUM VIVIMUS, VIVAMUS
“Mentre vivim, procurem viure”
(anònim romà)

Benvolguts/des

Portem vivint unes setmanes d’incertesa en uns moments alhora estranys, dramàtics i històrics. No sabem, encara, les conseqüències de tot allò que pot venir i potser, com deia W. H. Auden, “res no tornarà a ser igual”. Ara bé, és el nostre deure, individual i col·lectiu, adaptar-nos a l’esdevenidor. Per això us volem enviar un missatge de confort i esperança, entenent que, vingui el que vingui, serà superat.

Com ja hem anunciat per xarxes el PEHOC s’està adaptant a les circumstàncies, i de moment, no hem tingut més remei que ajornar totes les activitats públiques programades (especialment el cicle de xerrades i el curs d’estiu). També hem decidit posposar fins a la tardor l’assemblea general anual, que hauríem hagut de celebrar aquest mes d’abril.

Ara estem avaluant si podem realitzar algunes de les activitats en mode virtual. També valorem la possibilitat d’emetre petites xerrades monogràfiques mitjançant plataformes digitals. De moment, hem pogut celebrar algunes reunions sectorials i una Junta on-line de manera satisfactòria.

D’altra banda, la Junta ha decidit tirar endavant tot el que sigui practicable amb les “noves tecnologies”, com la coordinació i preparació dels Premis Salvador Reixach i Jordi Pujiula, o la nostra publicació anual, els Annals del PEHOC.

Per a qualsevol dubte, comentari o proposta, des de la Junta restem a la vostra disposició en tots els canals possibles: 

E-mails: pehoc@pehoc.cat / comunicacio@pehoc.cat / annals@pehoc.cat / premis@pehoc.cat
Web: www.pehoc.cat
Xarxes: @pehoc_cat
O als telèfons que pugueu conèixer dels diversos membres.

Molta força i una abraçada a tothom! Seguim!

Miquel Àngel Fumanal Pagès
President del PEHOC

Olot, 14 d’abril de 2020
Dia de la II República