Properes activitats del PEHOC

Benvolguts associats i simpatitzants del Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca

Per facilitar-vos la preparació i previsió de la vostra assistència o participació en les activitats previstes, us passem la relació de les que estem preparant amb el ben entès que quan s’acosti la data, us informarem de tots els detalls particulars.

Aquestes són, doncs, les activitats previstes per part del Patronat per als propers mesos:

  • Dia 12 de maig, a les 19 h. Sala d’Actes de l’Arxiu.

Xerrada- col·loqui sobre Qui ha manat i qui mana? Poder visible i poder invisible a la Garrotxa i Olot, amb Domènec Moli (editor, periodista, cronista), Joan Capdevila (advocat) i Joan Barnadas (polític i historiador), conduits per Jordi Altesa (periodista Ràdio Olot).

  • Dia 13 de maig, a les 18 h. a l’Àmbit Sant Lluc, galeria d’art (al costat de Sant Esteve)

Inauguració de l’exposició Cuba Mia de fotografies de RODRIGO MOYA, (fotoreporter mexicà) sobre la Cuba del 1964, cinc anys després de la revolució castrista. Amb xerrada d’Antoni Traveria, director de Casa Amèrica de Catalunya.

  • Dia 26 de maig, a les 19 h. a l’Orfeó Popular

Xerrada sobre El Fluvià és més que l’aigat? El Fluvià com a vertebrador comarcal, amb Laura Puigbert (Observatori del Paisatge). Recuperació de la xerrada posposada del mes de març. Presentada per Xavier Collell, director de Can Trona, centre cultural de la Vall d’en Bas.

  • 3 o 4 de Juny, data a confirmar.

Visita guiada a Ripoll, amb Antoni Llagostera, president del Centre d’Estudis del Ripollés (visita del Monestir (portada, naus, cripta, claustre i exteriors), del Centre d’Interpretació, del nucli històric i de la Farga). Activitat de tot el dia.

  • Dia 9 de juny, a les 19 h. a l’Orfeó Popular

Xerrada Podem recuperar el patrimoni musical? El mestre Joan Tomàs i el cançoner popular de la Garrotxa,  amb Jordi Tomàs i interpretacions musicals a càrrec de l’Àngel Girona. Presentació de Quim Monturiol.

Rebeu una molt cordial salutació.
JUNTA DEL PEHOC.