Quarta xerrada del cicle Reptes del segle XXI amb Francesc Valls

Aquest divendres, dia 8 de febrer, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la quarta xerrada del cicle Catalunya i els Reptes del segle XXI promogut pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca i organitzat conjuntament amb la Cambra de Comerç de Girona, el cercle EURAM Garrotxa, Estelada 2014 i Òmnium Garrotxa i la col•laboració de l’ICCO, la Diputació de Girona i Ben Bé d’Olot.

En aquesta ocasió, tindrà lloc la xerrada Espanya vs. Catalunya. És encara possible l’entesa?, a càrrec de Francesc Valls, subdirector del diari El Pais i director de l’edició catalana. organitzadorsValls és autor de nombrosos articles sobre l’actualitat política catalana així com d’altres temes d’actualitat com casos de corrupció política, etc.

Valls és llicenciat en història moderna i contemporània per la Universitat de Barcelona i en ciències de la informació per la UAB. Es va incorporar al diari El Pais l’any 1984 on ha ocupat diversos càrrecs fins a ser redactor en cap. El novembre del 2010 s’anunciava que assumia la direcció de l’edició catalana d’aquest diari.

La xerrada tindrà lloc aquest divendres a les 7 de la tarda a l’Orfeó Popular Olotí i és oberta a tothom.