Visita al Castell de Sant Ferran i al Sant Sepulcre de Palera – Diumenge 31 de maig

Seguint amb les activitats trimestrals, el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca us proposa, en aquesta ocasió, la visita al Castell de Sant Ferran de Figueres i al Sant Sepulcre de Palera per al dia 31 de maig.

La visita al Castell de Figueres era una activitat que teníem pendent de feia molt de temps. Consistirà en la visita guiada a totes les dependències de la fortalesa militar (plaça d’armes, edificis de serveis, cavallerisses, baluards, sistemes de defensa, etc) d’unes dues hores de durada. Tot seguit, qui vulgui contractar el servei, podrà visitar els dipòsits subterranis d’aigua del Castell. Quan us apunteu caldrà que  manifesteu si voleu fer aquesta visita ja que s’ha de concertar prèviament. El preu seria de 6 € més. L’activitat no es recomana a persones que tinguin:

  • Dificultat de permanència en llocs foscos i tancats.
  • Falta de mobilitat i força a les extremitats inferiors i superiors.
  • Trobar-se en estat de gestació.

A migdia aniríem tots plegats a dinar al restaurant Dadà Figueres i, a la tarda, efectuaríem una breu visita de tornada al Sant Sepulcre de Palera a càrrec de l’historiador Miquel A. Fumanal.

Per a aquells que vulgueu consultar més informació a internet, ho podeu fer a
http://lesfortalesescatalanes.info/ca/activitats-turistiques/el-castell-de-sant-ferran/

El preu de l’activitat és de 30 € per als socis del PEHOC (més 6 € si es vol fer la visita als dipòsits d’aigua), autocar, visites i dinar inclòs, i 35 per als no socis (més 6 € igualment si es vol fer la visita complementària).

Hora sortida: 9:30h aparcament del Consum.
Hora prevista tornada: 19:00h.

MOLT IMPORTANT!!!
Inscripcions fins al dia 25 de maig a les 20:00h al correu pehoc@olot.cat  o bé trucant al tel. 650272085