Visita cultural al poble altempordanès de Lladó

Diumenge dia 10 de juny, el PEHOC organitza una visita cultural al poble altempordanès de Lladó. De la mà de Joaquim Tremoleda, doctor en arqueologia, vicepresident de l’Institut d’Estudis Empordanesos i alcalde de Lladó, es podrà participar d’una completa i documentada visita als punts patrimonials més importants del poble.

En primer lloc, visita al conjunt medieval de Santa Maria i a les dependències de l’Ajuntament, on es podrà  gaudir del quadre Les Noces de Canà, obra més destacada del pintor local Marian Llavanera. Tot seguit, visita a l’església de Sant Feliu amb pujada opcional al campanar, des d’on es pot gaudir d’una vista panoràmica de la comarca. A continuació, visita al recentment restaurat edifici del Sindicat Agrícol de la Garrotxa (1904). Dinar en un restaurant de la població i havent dinat, visita al nucli antic amb les cases pairals més destacades i a la galeria Sidrach.

L’activitat és oberta a tothom. Se sortirà d’Olot en autobús a 2/4 de 10 del matí. Tots els interessats a participar-hi cal que s’inscriguin a través del web del PEHOC www.pehoc.cat o al telèfon 650272085 no més tard de divendres 8 de juny al migdia. Les places són limitades.

Preu: 30€ socis i 35€ no socis.

CLIQUEU AQUÍ PER FER LA INSCRIPCIÓ