Taula rodona – Quina comarca volem per al segle XXI?

El proper divendres, 8 de juny, a les 7 de la tarda, a l’Orfeó tindrà lloc l’última xerrada que tanca el cicle que el PEHOC organitzat al llarg d’aquest curs 2017-18.

En aquesta ocasió, serà en format de taula rodona moderada per Xevi Collell, director del centre Can Trona,  amb el títol Quina comarca volem per al segle XXI?.

Els participants a la taula seran: l’industrial Jaume Tané (implicat en múltiples propostes culturals i socials); l’alcalde  de la Vall de Bianya, Santi Reixach (relacionat amb activitats agràries i ramaderes); el naturalista Emili Bassols (tècnic del Parc Natural de la Zona Volcànica), i la professora de la UdG, Mita Castañer (autora de diferents estudis sobre la Garrotxa).

Des d’aquestes cinc visions s’intentarà fer una radiografia a la comarca actual des d’una visió crítica i reflexiva, i s’intentarà definir una proposta de futur per a la Garrotxa, una comarca i un territori que té, davant seu, uns reptes molt importants i unes potencialitats que no podem deixar escapar.

L’acte és obert a tothom i comptarà amb un col·loqui obert al públic.